Face2Face
Online nyelvtanfolyam

Élő tanár

Egyéni időbeosztás

Egyéni haladás

Érdekel!

A Face2Face tanfolyamot imádni fogod

Indítsd a videót és mutatjuk, hogy miért.

További infókért keress bennünket:

További infókért keress bennünket:

+36 30 953 7232

+36 30 953 7232

A Face2Face tanfolyamon

Ilyen szuper dolgok várnak

Élő tanárral fogsz tanulni

A Face2Face online óráidon mindig lesz veled egy "élő" tanár, aki folyamatosan segíti a fejlődésedet. A tanár elmagyarázza, ellenőrzi és javítja feladataidat.
Ráadásul a gyakorlati óráidon a beszédkészségedet is fogja erősíteni.

Egyszerű kezelőfelület

A Face2Face kezelőfelületét roppant könnyű használni, így még az idősebb korosztálynak sem fog nagyobb fejtörést okozni. Ma a legidősebb tanulónk 76 éves és könnyedén használja a rendszerünket.
Hidd el, neked sem fog nagy gondot okozni.

Gyakorlati órák

A Face2Face online tanfolyamain gyakorlati órákat is biztosítunk, ami erősíteni fogja a beszédkészségedet. Az "élő" tanár folyamatosan "beszéltetni" fog, aki természetesen segít majd a helyes kiejtésben is.

Akkor jössz, amikor akarsz

A Face2Face-ben létrehoztunk egy olyan dinamikus órarendet, amit imádni fogsz. A képlet egyszerű! Te csak beírod az órarendbe, hogy mikor tudsz órára jönni, mi pedig alkalmazkodni fogunk hozzád.
Na mit szólsz?

Otthonról tanulhatsz

Végre nem kell órákat utazgatnod, hanem kényelmesen, akár otthon a fotelből is tanulhatsz online. Legyen rajtad egy jópofa mamusz vagy a kedvenc pizsamád, senkitse fog zavarni.

Te határozod meg a tempót

Az, hogy milyen ütemben szeretnél haladni a nyelvtanulásoddal, azt is eldöntheted. Egy biztos! A tanmeneted egyénilesz, azaz csak azt fogjuk neked megtanítani, amire valóban szükséged lesz a céljaid eléréséhez.

Tervezhető haladás

Szintfelméréskor látni fogjuk, hogy honnan kell majd elindulnod. Na, pontosan onnan fogunk kezdeni! Ezután megnézzük azt is, hogy hova szeretnél eljutni. Ha ezt is meg van, akkor ez alapján építjük fel a tanmenetedet.

Nyelvvizsga garancia

Ha a tanfolyamunk elvégzése után a nyelvizsgád sikertelen, akkor a pótvizsgádra ingyen felkészítünk. Viszont azt is fontos tudnod, hogy a tanulóink nagy része sikeres nyelvvizsgát szokott tenni.

Kapcsolatfelvétel

Te írod az Órarendet

A Face2Face segít a céljaid elérésében

diploma

Ha simán csak nyelvet szeretnél tanulni é smindezt egy kényelmes és dinamkus rendszerben, akkor a Face2Face-t neked találták ki.

nyelvvizsga/diploma

Szeretnél már túllenni az egészen, ugye? Gyere és felkészítünk a nyelvvizsgádra. Tudjuk, hogy képes vagy rá! Sikerülni fog!

külföldi munka

Szemezgetsz a külföldi melókkal, de a nyelvtudásod visszatart? Hát, akkor itt a lehetőség, hogy elsajátísd. Iratkozz behozzánk!

álláslehetőség

Számos állás betöltéséhez tudnod kell beszélni idegen nyelvet. Hát, akkor hajrá! Tanulj a Face2Face-en keresztül.

Tartozz te is közénk!

Alapító: Nagy Mariann és gyermekei Orsi és Attila

Nagy Mariann álma a kötetlen időbeosztású nyelvtanfolyamról a 20 éves sikeres működés után gyermekei, Orsi és Attila segítségével és vezetésével immár online is megvalósult!

A családi vállalkozásban hármuk irányítása mellett szakemberek népes csoportjával dolgoznak együtt azért, hogy a legtökéletesebb online nyelvtanulási rendszer a te otthonodban is jelen legyen!

Tanulóink 92%-a

SIKERES nyelvvizsgát tett 2019-ben!

Mit mondanak a diákjaink

az új face2face tanfolyamról?

Te jóóó ég,

valamit még elfelejtettünk!

Nálunk nem kell házi feladatot írnod!

Kell ennél több?

További infókért keress bennünket:

+36 30 953 7232

+36 30 953 7232

Adataid elküldésével hozzájárulsz azok tárolásához a kapcsolatfelvétel idejéig

Adatvédelmi tájékoztató