Smile nyelviskola

Angol, Német és Spanyol

Online nyelvtanfolyam

Élő tanár

Egyéni időbeosztás

Egyéni haladás

Érdekel!

Tanulj nyelveket és új kapuk nyílnak meg előtted

Ne gondolkozz, csináld! Vágj bele, mert megéri

Egy jó nyelvtudással

lazán dolgozhatsz külföldön

magasabb pozícióban dolgozhatsz

a nyelvvizsgádat kipipálhatod

a továbbtanulás nem kérdés

bátran utazhatsz a nagyvilágban

További infókért keress bennünket:

További infókért keress bennünket:

+36 30 953 7232

+36 30 953 7232

A Face2Face tanfolyamon

Ilyen szuper dolgok várnak

Írd Te az órarendet

Online óráink menetét te határozod meg, hiszen nálunk TE írod az órarended! Az intenzitás egyedül rajtad múlik. Nincs házi feladat sem. Dinamikus órarendünk megadja neked a szabadságot. Csak a stresszmentes, könnyed nyelvtanulás fog várni!

Mindig csak a következő lépésre figyelj!

Lehetsz teljesen kezdő, vagy haladó, gyors vagy lassú, nálunk nem számít. Csatlakozz a saját szinteden online óráinkhoz és haladj a tananyagban a számodra kényelmes tempóban! A tantervet minden esetben a tudásodhoz és a céljaidhoz fogjuk igazítani.

Beszélgess a SMILE mentoroddal!

Szükséged lenne egy nyelvvizsgára? Vagy beutaznád a világot? Esetleg külföldi ügyfelekkel kell tárgyalnod? Legyen szakmai ambíció, vagy hobbi, mentortanárod végigkísér a célod felé vezető úton!

Gyakorlati órák várnak

Fontos számodra a kiejtés, a naprakész, aktív nyelvtudás? A Face2Face online tanfolyamain anyanyelvi tanárokkal bizotsítunk gyakorlati órákat, ami erősíteni fogja a beszédkészségedet. Eljön végre, hogy magabiztosan tudj majd élőben is kommunikálni.

Élvezd a garanciát!

A SMILE-módszer hatékonyságát mutatja, hogy tanulóink 92%-a sikeres nyelvvizsgát tesz már az első alkalommal! Mi garanciát vállalunk a nyelvvizsgádra!

Te írod az Órarendet

Tartozz te is közénk!

Alapító: Nagy Mariann és gyermekei Orsi és Attila

Nagy Mariann álma a kötetlen időbeosztású nyelvtanfolyamról a 20 éves sikeres működés után gyermekei, Orsi és Attila segítségével és vezetésével immár online is megvalósult!

A családi vállalkozásban hármuk irányítása mellett szakemberek népes csoportjával dolgoznak együtt azért, hogy a legtökéletesebb online nyelvtanulási rendszer a te otthonodban is jelen legyen!

Tanulóink 92%-a

SIKERES nyelvvizsgát tesz!

Mit mondanak a diákjaink

az új face2face tanfolyamról?

Vágj bele a nyelvtanulásba

Hogyan szeretnéd kezdeni?

Pórbáld ki a "kóstoló" csomagunkat, ahol már intenzíven részt vehetsz online nyelvtanfolyamainkon.

Érdekel!

Jelentkezz ingyenes bemutató óránkra, ahol megbeszéljük a kitűzött céljaidat, illetve azt, hogy mit kell tennünk ahhoz, hogy elérd.

Érdekel!

Ha egyenlőre még nem döntöttél, viszont szeretnél még több információt gyűjteni a lehetőségeidről, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot.

Érdekel!